GAMA E PRODUKTEVE TONA

Motosharra

Makina korrëse

Korrëse bari

Motokosa

Prerës degësh

Pajisje fryrëse

Traktorë për kopshte

Krasitëse ligustrash

Frezë toke

Krasitëse degësh

Prerëse asfalti/betoni

Makinë korrëse me prerje para

Pajisje dhe aksesorë

BISEDONI ME PËRFAQËSUESIN TONË VENDOR

Jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me pyetjet në lidhje me produktet apo shërbimet tona "Husqvarna". Përdorni informacionin e mëposhtëm për të na kontaktuar ose përdorni formularin e kontaktit për të komunikuar menjëherë!

MIRËSEVINI NË "HUSQVARNA" PËR SHQIPËRINË
Rruga "Siri Kodra" blloku i magazinave, frigoriferi metalik, Tirane
Informacioni: +355 68 907 1965
Servisi: +355 69 216 3563 
info@kaiser.al
www.kaiser.al
Orari i punës
7.30 deri 16.30
E djelë pushim

KONTAKTO MENJËHERË ME "HUSQVARNA"

Na dërgoni pyetjet dhe komentet tuaja. Ne do ju përgjigjemi sa më shpejtë të jetë e mundur.
*
*