ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Chainsaw 560XP

Minder effect op het milieu

Het spreekt voor zich dat de natuur onze prioriteit en wederzijdse bezorgdheid is. Samen hebben we de kracht om onze druk op het milieu te minimaliseren. Husqvarna kettingzagen zijn allemaal uitgerust met de unieke X-TORQ®-motor, waardoor ze minder brandstofverbruik verbruiken, terwijl ook de uitlaatemissies in overeenstemming zijn met de strengste emissieregels ter wereld.

Hard werken vraagt om kwaliteit accessoires

Al onze beschermende kleding en reserveonderdelen zijn originele Husqvarna producten. Op deze manier weet u zeker dat u over de allerbeste kwaliteit en prestaties beschikt.

Wanneer u een product koopt uit ons uitgebreide onderdelen assortiment, kunt u vertrouwen op de beste duurzaamheid en bescherming en kunt u in alle rust werken met maximale efficiency ongeacht de omstandigheden.

Chainsaw PPE Accessories

VERHALEN VAN HUSQVARNA

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten
U kunt dealers vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.