Bosbouwgereedschappen en beschermende kleding van Husqvarna

In de bosbouw wordt succes gemeten op basis van productiviteit. Op een goede dag heeft uw uitrusting samen met u stand gehouden onder dezelfde veeleisende omstandigheden. En dat vergt niet alleen toonaangevende prestaties, maar geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, betrouwbaarheid van wereldklasse en doorlopend comfort bij extreem gebruik. Na ruim 325 jaar van testen en perfectioneren, worden de hedendaagse gereedschappen en beschermingsmiddelen van Husqvarna ontworpen om u te helpen slimmer te werken, niet harder.

HUSQVARNA BOSBOUWGEREEDSCHAPPEN

Ons brede assortiment hoogwaardige producten is geboren uit een relatie tussen ons bedrijf en de mensen die onze uitrusting gebruiken om de natuur dagelijks vorm te geven en die serieuze uitrusting nodig hebben voor het uitvoeren van serieus werk. Wanneer het zwaar wordt, gaan de gereedschappen van Husqvarna door. 

Working with chainsaws - Woodcutting 4 54s 16:9 MASTER

Kettingzagen

Elke Husqvarna-kettingzaag is gemaakt met maar één doel voor ogen: uw productiviteit te maximaliseren. Ons uitstekende gebruikersgerichte ontwerp betekent dat u meer kunt doen met minder inspanning. Door effectieve oplossingen zoals AutoTune™ en Air Injection kunt u meer tijd besteden aan het zagen, met minder uitvaltijd.

Forestry Clearing Saw 545FXT

Motorzeisen

Pak ieder woest terrein aan, met een bosmotorzeis van Husqvarna. Onze commerciële motorzeisen verwijderen moeiteloos kleine bomen, struiken en kreupelbos met professionele kracht en prestaties.

Chain Edge

Kettingen voor kettingzagen

Husqvarna-kettingen zijn middels onderzoek, testen en samenwerking met professionals uit de branche zorgvuldig ontwikkeld. Iedereen die een Husqvarna-kettingzaag met een Husqvarna-ketting gebruikt, kan rekenen op maximale efficiëntie en een hoge productiviteit.

Chainsaw H562XP with X-FORCE bar and C85 chain

Kettingzaagbladen

Originele zaagbladen van Husqvarna zijn zo gemaakt dat ze perfect bij uw Husqvarna kettingzaag passen en ze hebben de tand des tijds doorstaan. Met de originele kettingzaagbladen van Husqvarna geniet u van optimale efficiëntie en veiligheid en verlengt u de levensduur van uw Husqvarna-kettingzaag.

Combi can

Brandstoffen, smeermiddelen en vulbenodigdheden

Het assortiment van Husqvarna van brandstoffen, smeermiddelen en vulbenodigdheden is door de ingenieurs van Husqvarna ontwikkeld, getest en op kwaliteit gecontroleerd om te zorgen voor optimale prestaties van de motor. Er is een breed assortiment beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Chainsaw PPE Accessories

Accessoires voor kettingzagen

Een machine is slechts zo goed als de onderdelen waarvan hij wordt gemaakt. Gebruik alleen originele vervangende onderdelen en accessoires van Husqvarna voor een gegarandeerde optimale efficiëntie en een verlengde levensduur van uw Husqvarna-machines.

Technical Extreme - PR image

Persoonlijke beschermingsmiddelen

De beschermende kleding van Husqvarna is geïnspireerd op de beste sportkleding en kent een ingebouwde flexibiliteit en talloze functies voor meer comfort en betere prestaties — alles zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Illustration Concept Husqvarna Axe - Product

Bijlen en gereedschappen

Bos- en houtzaaggereedschappen zijn onverslaanbare partners wanneer dit nodig is. Met onze selectie kapbijlen en wiggen, kloofbijlen, hakbijlen en houthaken kunt u de klus op veilige en betrouwbare wijze klaren.

HUSQVARNA-SERVICE

Husqvarna-producten worden verkocht door erkende dealers. Velen van hen hebben een beroep gehad dat aan bosbouw gerelateerd was. Voor Husqvarna dealers is klanttevredenheid een topprioriteit, met deskundig advies, professionele ondersteuning en proactief onderhoud gedurende de gehele levenscyclus van het product.
Automower service

Echte service

Bij Husqvarna is onze definitie van een product een beetje anders. Voor ons is een product niet alleen het elektrische gereedschap zelf, maar uw hele ervaring tijdens de levensduur van het product. Dit betekent dat u op uw erkende Husqvarna dealer kunt rekenen. Voordat u een machine koopt geeft hij u gedegen advies over de totale operationele kosten en biedt hij u na de aanschaf eersteklas service.

Shop

Servicedealers

Husqvarna beschikt over een dealernetwerk met ruim 25.000 locaties over de hele wereld. Uw plaatselijke Husqvarna-dealer staat klaar om u te helpen met commerciële gazon- en tuinproducten voor uw specifieke toepassing, werkplek en werkomgeving.

Service Photos

Originele reserveonderdelen

Onze productontwikkeling begint altijd met aandacht voor u als gebruiker, om uw werk minder belastend en meer efficiënt te maken. Daarom ondergaat elk onderdeel in een Husqvarna-machine strenge testen om te zorgen voor een optimale samenwerking met andere onderdelen. Daardoor gaan echte Husqvarna-onderdelen niet alleen langer mee dan de merkloze, maar zijn op de lange termijn ook veiliger, betrouwbaarder en makkelijker op uw machine.

ALS EFFICIËNTIE EEN TWEEDE NATUUR IS

Professionals zijn over de hele wereld hetzelfde. Zij willen resultaat zien. Profiteer van hun ervaring en kennis om te leren hoe u slimmer kunt werken, niet harder.

Edge Campaign Photo

Husqvarna X-cut: een betere kettingzaag ontwerpen

Voor het eerst zijn er originele Husqvarna zaagkettingen en ze zijn gemaakt waar het allemaal ooit begon – in Huskvarna in Zweden. U vraagt zich misschien af waarom. Nou, het verhaal begint eigenlijk bij het einde.

Meer lezen

Chainsaw 570

Een kettingzaag bij koud weer gebruiken

In de winter kan werken met kettingzagen lastig zijn. Hier geven wij enkele tips over wat u kunt doen om veilig te werken en productief te zijn als het buiten erg koud is.

Meer lezen

Chainsaw 576 XP

Maak kennis met WLC-kampioen Anton Petersson

Anton maakt deel uit van het team van concurrenten onder de 24 jaar. Luister wat hij te zeggen heeft over zijn kansen bij de wereldkampioenschappen houthakken van dit jaar.

Meer lezen