Shaping your very own haven

Your garden is your sanctuary. It’s a place for rest and play. But it’s also your where you can set your creativity free to shape and recreate your surroundings.
No matter if you’re going for a luxurious orangery or aiming for the healthiest lawn, we’ve got your back with tools and experience you can rely on.
 • Striped lawn
 • Uw gazon renoveren door middel van doorzaaien
 • Tuinarchitectuur

  Uw gazon renoveren door middel van doorzaaien

  Wanneer het onkruidbestrijdingsmiddel niet werkt en de bruine plekken steeds groter worden, twijfelt u er al gauw aan of het ooit nog goed komt met uw gazon. Maar er is hoop. U kunt altijd opnieuw beginnen door uw gazon te renoveren.

  • Tijd: Afhankelijk van de grootte van het gazon en de gebruikte machines
  • Omvang van het werk: Midden
  • Niveau: Uitgebreid
  Meer informatie
 • Suburban PGE Battery Solutions
  Gazon en Tuin

  Tuinkalender - checklist met taken voor uw tuin

  Er is altijd wel iets te doen in de tuin. Maar wat is het beste moment om bepaalde taken uit te voeren? In onze Tuinkalender vindt u de beste tips over wat u in welke maand kunt doen.

 • Cherry blossom
  Gazon en Tuin

  Tips voor een bij-vriendelijke tuin

  Het welzijn van bijen en andere insecten is voor veel mensen erg belangrijk. Daarom hadden we een uitvoerig gesprek met onze partner Bienenbotschaft ('bijenambassade') en hebben we acht handige tips en interessante achtergrondinformatie voor u verzameld, waarmee u uw tuin, terras of zelfs balkon bij- en insectvriendelijk kunt maken.

 • Husqvarna connect hand and gloves
  Gazon en Tuin

  Tuingereedschap wordt vervangen door apps voor tuinieren

  Nu studenten tegenwoordig robots ontwikkelen met een AI-systeem voor het produceren van voedsel voor astronauten op Mars, lijken de technologische ontwikkelingen op aarde in vergelijking niet meer zo angstaanjagend. Die grote stap van binnen naar buiten de comfortzone lijkt altijd groter dan het is. Maar zodra u die stap eenmaal hebt gezet, is het glashelder hoe groener het gras aan de andere kant eigenlijk is.

 • Apple Watch AM 330X
  Gazon en Tuin

  Wat gebeurt er in uw tuin wanneer u niet thuis bent?

  Domotica gaat nu via de achterdeur naar de tuin. Dankzij nieuwe IoT-technologie kunnen uw robotmaaier en andere tuinapparaten nu met elkaar communiceren en worden bediend via uw telefoon - zo is de tuin de nieuwste thuisomgeving die wordt gedigitaliseerd.

 • Automower App. version 2
  Gazon en Tuin

  Bekijk in realtime wat er in uw tuin gebeurt

  Er is een constante stroom aan informatie in onze levens, veroorzaakt door technologie en social media. De trends variëren snel - van de ene op de andere dag. Het is het streven om het middelpunt te zijn van waar alles gebeurt.

 • 450X
  Gazon en Tuin

  Intelligente en toonaangevende technologie in één slimme robot

  Dankzij Husqvarna’s ontwikkeling van robotmaaiers gedurende de afgelopen twee decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een voorloper op het gebied van tuinieren. Hun nieuwste reeks robotmaaiers heeft tuinieren wederom op zijn kop gezet door grasmaaien te transformeren in een ontspannen kijksport.

 • Battery pack
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Krijg meer gedaan met de accuserie van Husqvarna

  U hoeft de omgeving niet meer te verstoren door uw werk. Met de machines in de accuserie van Husqvarna gaat een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open om het werk klaar te maken - buiten en binnen.

 • Chainsaw T540i XP and 540i XP on logs
  Van professionals

  Live online Q & A Husqvarna Professional

  Speciaal voor groenprofessionals organiseert Husqvarna live online Q&A-sessies over accumachines en robotmaaiers. Elke sessie wordt op twee momenten gegeven. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle vragen rondom professionele accumachines en professionele maairobots beantwoord. Deelname is gratis, aanmelden kan gemakkelijk per e-mail.

 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Van professionals

  Hovenier Melissa McPherson over de Husqvarna 525 trimmer: "Ik kan zonder moeite de hele dag doorgaan"

  Ergonomie, besparing van brandstof en een machine die plezierig is om mee te werken. Dat zijn de dingen die het waard maken om te steggelen over de Husqvarna 525 trimmer, aldus hovenier Melissa McPherson. "Mijn leerling en ik hebben er elke dag woorden over", zegt Melissa McPherson en voegt eraan toe: "Ik win altijd".