Tools to use


Krijg meer gedaan met de accuserie van Husqvarna

U hoeft de omgeving niet meer te verstoren door uw werk. Met de machines in de accuserie van Husqvarna gaat een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open om het werk klaar te maken - buiten en binnen.

De accuserie van Husqvarna bestaat uit machines die zijn ontworpen met extra aandacht voor ergonomie. Dit betekent dat ze comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn en uw productiviteit vergroten. Het unieke intuïtieve toetsenbord van Husqvarna maakt het eenvoudig om de machine te starten en te stoppen door op een knop te drukken en de SavE-knop maximaliseert de bedrijfstijd. De machines zijn krachtig en uiterst veelzijdig. De machines op accu hebben daarbij voordelen als onderhoudsvrije motoren, lage geluidsniveaus, geen dampen en een laag gewicht. Hier zijn enkele gebieden waar de voordelen van een accuproduct echt naar voren komen.

Geluidsgevoelige gebieden

Als u kiest voor één van onze machines op accu, dan werkt u met geluidsniveau dat tot 15 dB(A) lager is dan van een benzinemotor. Voor de duidelijkheid: een vermindering van 3 dB(A) wordt gezien als een halvering van het geluidsniveau. Dit betekent dat u op elk tijdstip kunt werken, zelfs op geluidsgevoelige locaties zoals woonwijken, in de buurt van ziekenhuizen en in openbare plantsoenen.

Gebruik binnenshuis

Met de accu-aangedreven machines hoeft u geen benzinekosten meer te maken. Dit is niet alleen geweldig vanuit financieel oogpunt, maar betekent ook dat er geen benzinedampen komen. Dat zorgt op zijn beurt voor een hele nieuwe gebruiksmogelijkheid – binnenshuis. De accukettingzaag komt voor veel timmerlieden van pas en is ook ideaal voor medewerkers van een zagerij om te gebruiken als houtblokken in de machines vast komen te zitten. En het reinigen van grote overdekte ruimten, zoals arena’s, is nog nooit zo eenvoudig geweest met de stille werking van een Husqvarna bladblazer.

Kan een redder in nood zijn

De machines op accu werken onafhankelijk van zuurstof. Dit bleek ideaal te zijn voor brandweerlieden, die de accukettingzaag kunnen gebruiken om deuren en andere belemmeringen uit de weg te halen om mensen te bevrijden uit plekken waar veel rookontwikkeling is.

Battery Blower 536LiB

Gerelateerde artikelen

 • Brushcutter off set post
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Trimmers en bosmaaiers van Husqvarna - ontworpen om uw bedrijf te verbeteren

  Het gewicht verminderen en de efficiëntie vergroten. Dat staat bovenaan onze lijst wanneer we bij Husqvarna nieuwe functies ontwikkelen voor onze trimmers en bosmaaiers. Hier volgt een nadere beschouwing over wat we bedoelen met het verbeteren van uw bedrijf.

 • Husqvarna Automower in the rain
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Tips om in gedachten te houden bij aankoop van een robotmaaier

  Wat als u een perfect gemaaid gazon kunt hebben, ongeacht het weer? Wij belichten een aantal punten waar u rekening mee moet houden voordat u een robotmaaier aanschaft voor uw tuin.

 • Bruschutter 543 RS. Robust
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Tips om in gedachten te houden bij de aankoop van een bosmaaier

  Heeft u een nieuwe maaier nodig om een groot oppervlak, hoog gras, struiken of kleine bomen te maaien? Hier vindt u enkele punten waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een bosmaaier.