Tools to use


Trimmers en bosmaaiers van Husqvarna - ontworpen om uw bedrijf te verbeteren

Het gewicht verminderen en de efficiëntie vergroten. Dat staat bovenaan onze lijst wanneer we bij Husqvarna nieuwe functies ontwikkelen voor onze trimmers en bosmaaiers. Hier volgt een nadere beschouwing over wat we bedoelen met het verbeteren van uw bedrijf.

Meer vermogen, minder impact

De X-TORQ-technologie optimaliseert de motor zodat u meer vermogen krijgt, wanneer u dat het meeste nodig hebt. Vergeleken met een trimmer zonder X-Torq, stoot hij tot 75% minder schadelijke stoffen uit en verbruiken tot 20% minder brandstof. Al met al is het een technologie die besparingen oplevert en goed is voor het milieu.

Sneller aan de slag

Smart Start is de naam van Husqvarna voor de technologie die de toename compenseert van de draaikracht die ontstaat wanneer de zuiger het hoogste niveau bereikt. Dit maakt het gemakkelijker om aan het startkoord te trekken en – op de lange termijn – betekent dit een besparing van zowel tijd als geld voor u en uw bedrijf.

Snelle en eenvoudige draadtoevoer

Met onze Tap ’n Go™-functie kunt u gewoon met de trimmerkop op de grond tikken om nieuw draad toe te voeren. Dat betekent dat u geen tijd meer hoeft te verliezen omdat u de trimmer op de grond moet zetten om handmatig meer draad vrij te geven. Vergeleken met trimmerkoppen van andere fabrikanten, bestaan de trimmerkoppen van Husqvarna uit minder onderdelen, waardoor het gemakkelijker wordt om nieuw trimmerdraad aan te brengen wanneer dit nodig is.

Brushcutter 525LK, 525 LK

Opklikbare opzetstukken

Met onze combitrimmers of bosmaaiers kunt u kiezen uit een breed scala van opklikbare opzetstukken om een echt veelzijdig werkgereedschap te creëren. Binnen luttele seconden kunt u overgaan van trimmen naar heggen snoeien, bladblazen of stoksnoeien – en u hoeft alleen maar één machine op te warmen en te onderhouden. De verwijderbare schacht zorgt er tevens voor dat de machine minder log is om op te bergen en te verplaatsen.

Hoge handgreep

Veel van onze bosmaaiers zijn voorzien van een afstandsstuk dat uniek is voor Husqvarna. De handgreep is op een kleine afstand van de buis geplaatst. Zo kunt u gemakkelijker uw benen bewegen zonder de handgreep te raken, wat zorgt voor een ergonomische en efficiëntere manier van werken.

Een uniek en comfortabel draagstel

Ons gepatenteerde BalanceXT™-draagstel is uniek op de markt met zijn beweegbare juk aan de achterkant. Dit juk zorgt ervoor dat de schouderbanden uw bewegingen volgen en het gewicht van de bosmaaier gelijkmatig over uw heupen en schouders verdelen. U kunt ook het juk verplaatsen om de maat van het draagstel aan te passen. En door een stuk van het borstkasgedeelte te verwijderen, wordt het draagstel comfortabel ongeacht uw borstomvang.

Petrol Brushcutter 545RXT Harness Balance XT

Low Vib-systeem

De motoren in sommige van onze trimmers en bosmaaiers zijn gescheiden van de handgrepen met zeer effectieve anti-trillingdempers die de trillingen, absorberen, zodat ze niet in aanraking kunnen komen met uw lichaam. Dit ontziet uw armen en handen en laat u comfortabeler werken tijdens langere diensten.

Gerelateerde artikelen

 • Battery pack
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Krijg meer gedaan met de accuserie van Husqvarna

  U hoeft de omgeving niet meer te verstoren door uw werk. Met de machines in de accuserie van Husqvarna gaat een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open om het werk klaar te maken - buiten en binnen.

 • Husqvarna Automower in the rain
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Tips om in gedachten te houden bij aankoop van een robotmaaier

  Wat als u een perfect gemaaid gazon kunt hebben, ongeacht het weer? Wij belichten een aantal punten waar u rekening mee moet houden voordat u een robotmaaier aanschaft voor uw tuin.

 • Bruschutter 543 RS. Robust
  Welke machines wanneer te gebruiken

  Tips om in gedachten te houden bij de aankoop van een bosmaaier

  Heeft u een nieuwe maaier nodig om een groot oppervlak, hoog gras, struiken of kleine bomen te maaien? Hier vindt u enkele punten waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een bosmaaier.