From Professionals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris congue vulputate erat hendrerit tincidunt.
 • Chainsaw T540i XP and 540i XP on logs
  Van professionals

  Live online Q & A Husqvarna Professional

  Speciaal voor groenprofessionals organiseert Husqvarna live online Q&A-sessies over accumachines en robotmaaiers. Elke sessie wordt op twee momenten gegeven. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle vragen rondom professionele accumachines en professionele maairobots beantwoord. Deelname is gratis, aanmelden kan gemakkelijk per e-mail.

 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Van professionals

  Hovenier Melissa McPherson over de Husqvarna 525 trimmer: "Ik kan zonder moeite de hele dag doorgaan"

  Ergonomie, besparing van brandstof en een machine die plezierig is om mee te werken. Dat zijn de dingen die het waard maken om te steggelen over de Husqvarna 525 trimmer, aldus hovenier Melissa McPherson. "Mijn leerling en ik hebben er elke dag woorden over", zegt Melissa McPherson en voegt eraan toe: "Ik win altijd".

 • Testimonial Holland Hedgetrimmer
  Van professionals

  "De machines kunnen een bedrijf maken of breken"

  Booiman Tuinen BV is a modern, middelgroot en succesvol hoveniersbedrijf. Het bedrijf bestaat 18 jaar en heeft 21 medewerkers. Dit is hun mening over het belang van betrouwbare machines.

 • BLi940X
  Van professionals

  Een revolutie in draagbaar elektrisch gereedschap

  Kracht en duurzaamheid of een laag geluidsniveau en milieuvriendelijk? Met onze backpack-accu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee.

  "Dit product tilt de reeks accumachines naar een compleet nieuw niveau", aldus Johan Svennung, Productmanager draagbare elektrische producten & accumachines bij Husqvarna.

 • Jonathan Calderwood, Head Grounds Manager at Parc de Princes
  Van professionals

  Het perfecte speelveld

  Een verbluffend perfect gazon aanleggen is één ding. Maar hoe zorg je ervoor dat het gras een leven lang wedstrijden, sporten en tuinieren overleeft zonder flinterdun te worden? Kan dat eigenlijk wel? We zochten de beste prof in de sector op om die vraag te beantwoorden.