From Professionals


Hovenier Melissa McPherson over de Husqvarna 525 trimmer: "Ik kan zonder moeite de hele dag doorgaan"

Ergonomie, besparing van brandstof en een machine die plezierig is om mee te werken. Dat zijn de dingen die het waard maken om te steggelen over de Husqvarna 525 trimmer, aldus hovenier Melissa McPherson. "Mijn leerling en ik hebben er elke dag woorden over", zegt Melissa McPherson en voegt eraan toe: "Ik win altijd".

Als terreinbeheerder bij een winkelcentrum aan de centrale kust van Nieuw-Zuid-Wales in Australië, doet Melissa McPherson alles van gazonverzorging tot onkruid wieden, heggen snoeien en het verwijderen van bomen. Ze weet welke uitrusting ze nodig heeft om optimaal te kunnen werken. Melissa heeft de Husqvarna 525 trimmer – of strimmer, zoals ze in Australië zeggen – nu al een jaar lang. En hoewel ze in eerst instantie een beetje terughoudend was, raakte ze al snel onder de indruk van de manier waarop ze haar werk kon uitvoeren. “Ik werk al 20 jaar in de tuinbouw en mijn ervaring met machines die zo licht zijn als deze, is dat ze snel kapot gaan. Maar deze is nog net zo goed als toen ik hem uit de winkel meenam. En omdat hij zo licht is kan ik gemakkelijk twee dagen achter elkaar 8 uur per dag strimmen, zonder dat ik pijn in mijn armen en schouders krijg”, aldus Melissa McPherson.

Hoe beoordeelt u de Husqvarna 525 in vergelijking met trimmers van andere merken?

“Hij is buitengewoon goed op brandstof. Ik heb trimmers van andere merken geprobeerd en ze zijn binnen de kortste keren door een tank brandstof heen vergeleken met de Husky – en vaak maken ze veel lawaai. Toen ik drie uur had gestrimd met een andere trimmer, voelde het alsof mijn armen 3 meter lang waren. Met de 525 kan ik de hele dag zonder moeite doorgaan. Het trillingsniveau is veel lager.”

Zou u de Husqvarna 525 aan anderen aanbevelen?

“Oh, ja. Mensen komen naar me toe in het winkelcentrum en vragen om advies en ik beveel altijd de 525 aan. Zelfs als je het voor je tuin thuis zou willen gebruiken, zou ik zeggen dat het de moeite waard is om de 525 te kopen in plaats van het lager geprijsde model. Ik denk dat je een betere trimmer krijgt die langer meegaat. Het is gewoon een prachtige machine om te gebruiken.”

Snelle feiten

Naam: Melissa McPherson

Leeftijd: 39 jaar

woonplaats: Tacoma, Nieuw-Zuid-Wales, Australië

Beroep: Terreinbeheerder bij een winkelcentrum aan de centrale kust van Nieuw-Zuid-Wales, Australië,

Uitrusting: Zitmaaier, trimmer, kettingzaag, stoksnoeizaag, stokheggenschaar

Gerelateerde artikelen

 • Chainsaw T540i XP and 540i XP on logs
  Van professionals

  Live online Q & A Husqvarna Professional

  Speciaal voor groenprofessionals organiseert Husqvarna live online Q&A-sessies over accumachines en robotmaaiers. Elke sessie wordt op twee momenten gegeven. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle vragen rondom professionele accumachines en professionele maairobots beantwoord. Deelname is gratis, aanmelden kan gemakkelijk per e-mail.

 • Testimonial Holland Hedgetrimmer
  Van professionals

  "De machines kunnen een bedrijf maken of breken"

  Booiman Tuinen BV is a modern, middelgroot en succesvol hoveniersbedrijf. Het bedrijf bestaat 18 jaar en heeft 21 medewerkers. Dit is hun mening over het belang van betrouwbare machines.

 • BLi940X
  Van professionals

  Een revolutie in draagbaar elektrisch gereedschap

  Kracht en duurzaamheid of een laag geluidsniveau en milieuvriendelijk? Met onze backpack-accu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee.

  "Dit product tilt de reeks accumachines naar een compleet nieuw niveau", aldus Johan Svennung, Productmanager draagbare elektrische producten & accumachines bij Husqvarna.