From Professionals


Live online Q & A Husqvarna Professional

Speciaal voor groenprofessionals organiseert Husqvarna live online Q&A-sessies over accumachines en robotmaaiers. Elke sessie wordt op twee momenten gegeven. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle vragen rondom professionele accumachines en professionele maairobots beantwoord. Deelname is gratis, aanmelden kan gemakkelijk per e-mail.

Chainsaw T540i XP and 540i XP on logs

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar professionalBE@husqvarnagroup.com

 


Q&A Accu Groengereedschap

Als groenprofessional antwoord krijgen op al jouw vragen over batterij aangedreven groengereedschappen? Meld je dan aan voor deze gratis Q & A sessie. De medewerkers van Husqvarna Professional zijn er klaar voor om online en live jouw vragen te beantwoorden en je de voordelen, tips en trends te laten zien.

 

Verduurzaming is aan de orde van de dag en de transitie van brandstof aangedreven naar accu aangedreven groenmachines gaat razend snel. Met de juiste actuele kennis kun jij voor je bedrijf, je medewerkers en je klanten (zakelijke) voordelen behalen. Om deze voordelen te behalen dien je wel keuzes te maken. Deze keuzes wil je natuurlijk gefundeerd en met overtuiging maken. Er zijn veel vragen te beantwoorden zoals: welke werkzaamheden kan ik uitvoeren met accugereedschap? Welke batterijkeuze moet ik maken? Moet ik mijn werkproces anders inrichten? Hoeveel bespaar ik op brandstof? Welke laadoplossing is voor mijn bedrijfsvoering geschikt? Ondersteund de overheid mij met de transitie?

 

Op 24 februari kun je gratis deelnemen aan een online Q & A sessie. Er zijn twee tijdslots, kies het tijd tijdslot dat het best past in jouw agenda en meld je aan. Bij het aanmelden dient je minimaal 1 vraag over dit onderwerp aan te dragen.

 

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar professionalBE@husqvarnagroup.com 

(klik op het e-mailadres om direct een e-mail te sturen met je aanmelding).

 

Q&A Accu Groengereedschap

☐ Slot 1 woensdag 24 februari 8.30 – 9.30 uur

 

☐ Slot 2 woensdag 24 februari 15.30 – 16.30 uur

Mijn vraag is

 


Q&A Robot Maaien met en zonder begrenzingsdraad

Als groenprofessional antwoord krijgen op al jouw vragen over het maaien met een maairobot? Meld je dan aan voor deze gratis Q & A sessie. De medewerkers van Husqvarna Professional zijn er klaar voor om online en live jouw vragen te beantwoorden en je de voordelen, tips en trends te laten zien.

 

Maairobots zijn niet meer weg te denken uit de (bedrijfs)tuinen. Robotisering en verduurzamen van gazonmaaien gaat razend snel en doordat het gebruik van een begrenzingsdraad niet meer noodzakelijk is zal het proces van robotisering nog sneller gaan. Met de juiste actuele kennis kun jij voor je bedrijf, je medewerkers en je klanten (zakelijke) voordelen behalen. Om deze voordelen te behalen dien je wel keuzes te maken. Deze keuzes wil je natuurlijk gefundeerd en met overtuiging maken. Er zijn veel vragen te beantwoorden zoals: verlies ik nu mijn maaiwerk bij de klanten? Welke tuinen en (sport)velden zijn geschikt voor een maairobot? Moet ik mijn werkproces anders inrichten? Hoeveel bespaar ik op brandstof?

 

Op 5 maart kun je gratis deelnemen aan een online Q & A sessie. Er zijn twee tijdslots, kies het tijd tijdslot dat het best past in jouw agenda en meld je aan. Bij het aanmelden dient je minimaal 1 vraag over dit onderwerp aan te dragen.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar professionalBE@husqvarnagroup.com 

(klik op het e-mailadres om direct een e-mail te sturen met je aanmelding).
 

Q&A Robot Maaien

☐ Slot 1 vrijdag 5 maart 8.30 – 9.30 uur

 

☐ Slot 2 vrijdag 5 maart 15.30 – 16.30 uur

Mijn vraag is

 


Gerelateerde artikelen

 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Van professionals

  Hovenier Melissa McPherson over de Husqvarna 525 trimmer: "Ik kan zonder moeite de hele dag doorgaan"

  Ergonomie, besparing van brandstof en een machine die plezierig is om mee te werken. Dat zijn de dingen die het waard maken om te steggelen over de Husqvarna 525 trimmer, aldus hovenier Melissa McPherson. "Mijn leerling en ik hebben er elke dag woorden over", zegt Melissa McPherson en voegt eraan toe: "Ik win altijd".

 • Testimonial Holland Hedgetrimmer
  Van professionals

  "De machines kunnen een bedrijf maken of breken"

  Booiman Tuinen BV is a modern, middelgroot en succesvol hoveniersbedrijf. Het bedrijf bestaat 18 jaar en heeft 21 medewerkers. Dit is hun mening over het belang van betrouwbare machines.

 • BLi940X
  Van professionals

  Een revolutie in draagbaar elektrisch gereedschap

  Kracht en duurzaamheid of een laag geluidsniveau en milieuvriendelijk? Met onze backpack-accu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee.

  "Dit product tilt de reeks accumachines naar een compleet nieuw niveau", aldus Johan Svennung, Productmanager draagbare elektrische producten & accumachines bij Husqvarna.

 • Jonathan Calderwood, Head Grounds Manager at Parc de Princes
  Van professionals

  Het perfecte speelveld

  Een verbluffend perfect gazon aanleggen is één ding. Maar hoe zorg je ervoor dat het gras een leven lang wedstrijden, sporten en tuinieren overleeft zonder flinterdun te worden? Kan dat eigenlijk wel? We zochten de beste prof in de sector op om die vraag te beantwoorden.