From Professionals


"De machines kunnen een bedrijf maken of breken"

Booiman Tuinen BV is a modern, middelgroot en succesvol hoveniersbedrijf. Het bedrijf bestaat 18 jaar en heeft 21 medewerkers. Dit is hun mening over het belang van betrouwbare machines.

Booiman Tuinen BV is gespecialiseerd in tuinaanleg. De enthousiaste medewerkers en de inspirerende leiding hebben het bedrijf in hun bedrijfstak toonaangevend gemaakt. We vroegen eigenaar Henk Booiman in welke werkzaamheden hij het meeste plezier heeft.

"Vrijwel elke dag is boeiend. We werken momenteel voor het nieuwe Van Der Valk Hotel in Sneek. Dat is een grote uitdaging, want we hebben al onze deskundigheid en ervaring nodig om dit uitgestrekte terrein te ontwikkelen en te beheren.”

Waar let u op als u machines koopt?

“Betrouwbaarheid, ergonomie, eigendomskosten en vermogensverhouding, dat zijn de factoren waar het bij onze machines om gaat. Dat is wat een bedrijf kan maken of breken.”

“Hun advies is altijd uitstekend en samenwerken met Husqvarna loont beslist de moeite.”


Henk Booiman

U werkt al sinds 1998 met producten van Husqvarna. Wat zijn uw ervaringen?

"Voordat ik besloot dat Husqvarna de juiste partner was voor mijn bedrijf, werkten we met machines van veel andere bedrijven. Husqvarna biedt niet alleen voortreffelijke producten maar ook de beste ondersteuning. Ik doe rechtstreeks zaken met dealer Tijms in Geesbrug en ze zijn behalve proactief ook servicegericht. Hun advies is altijd uitstekend en naast de levering van producten helpen ze me ook met de financiering en verlenen ze periodieke diensten en hulp in het veld. Samenwerken met Husqvarna is absoluut de moeite waard.”
Trimming the lawn with a Husqvarna

Gerelateerde artikelen

 • Chainsaw T540i XP and 540i XP on logs
  Van professionals

  Live online Q & A Husqvarna Professional

  Speciaal voor groenprofessionals organiseert Husqvarna live online Q&A-sessies over accumachines en robotmaaiers. Elke sessie wordt op twee momenten gegeven. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle vragen rondom professionele accumachines en professionele maairobots beantwoord. Deelname is gratis, aanmelden kan gemakkelijk per e-mail.

 • 525 Grass Trimmer, Melissa McPherson
  Van professionals

  Hovenier Melissa McPherson over de Husqvarna 525 trimmer: "Ik kan zonder moeite de hele dag doorgaan"

  Ergonomie, besparing van brandstof en een machine die plezierig is om mee te werken. Dat zijn de dingen die het waard maken om te steggelen over de Husqvarna 525 trimmer, aldus hovenier Melissa McPherson. "Mijn leerling en ik hebben er elke dag woorden over", zegt Melissa McPherson en voegt eraan toe: "Ik win altijd".

 • BLi940X
  Van professionals

  Een revolutie in draagbaar elektrisch gereedschap

  Kracht en duurzaamheid of een laag geluidsniveau en milieuvriendelijk? Met onze backpack-accu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee.

  "Dit product tilt de reeks accumachines naar een compleet nieuw niveau", aldus Johan Svennung, Productmanager draagbare elektrische producten & accumachines bij Husqvarna.