Uw partner voor productiviteit

Wanneer bedrijven Husqvarna uitproberen, merken ze dat er goede redenen zijn om Husqvarna aan te schaffen. Ze maken kennis met een groot assortiment gebruiksvriendelijke producten, ontworpen en gebouwd om de productiviteit van hun team te verbeteren. Ze ontdekken ook zakelijke inzichten via Fleet Services, die helpen om de winstgevendheid te verhogen. En ze krijgen de kans om samen te werken met Husqvarna en ons netwerk van lokale dealers, die de kennis en services hebben voor optimale prestaties. Ze vinden de oplossingen die ze nodig hebben om hun bedrijf beter te maken.

PRODUCTEN ONTWIKKELD VOOR LANDSCHAPSVERZORGERS, DOOR LANDSCHAPSVERZORGERS

Met een geschiedenis van meer dan 325 jaar vol innovaties en perfectionering, staat het gereedschap van Husqvarna tegenwoordig garant voor geavanceerde prestaties, toonaangevende betrouwbaarheid en continu comfort bij langdurig gebruik. Zodat uw medewerkers slimmer kunnen werken, niet harder.

Automower 535 AWD

Zeg hoi tegen je nieuwe collega's

Robotmaaiers, we zijn trots om de toevoeging van ons professionele Automower®-assortiment aan te kondigen. Of u nu de grasvelden van openbare parken, commerciële faciliteiten of een privéterrein beheert, deze robotmaaiers zullen een fantastische investering zijn waarop u kunt vertrouwen voor het produceren van een tapijtachtige kwaliteit op elk gazon, zodat u uw tijd, geld en moeite kunt besteden over andere dingen.

 • Werkt onvermoeibaar de klok rond in alle omstandigheden
 • Een goede investering, die uw operationele kosten drastisch verlaagt
 • Produceert een tapijtachtig gazon dankzij de drie vlijmscherpe messen
 • Vrijwel stil - werkt overal zonder iemand te storen
 • Husqvarna Fleet Services ™ voor totale controle vanaf elke locatie
Brushcutter 525RXT, 525 RXT

Lastige klussen vereisen een gemakkelijke bediening

De bosmaaiers en trimmers van Husqvarna zijn gebouwd voor de meest veeleisende taken. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, krachtig en efficiënt, maar ook goed uitgebalanceerd, lichtgewicht en gemakkelijk te bedienen. Zo krijgt u veel sneller een perfect resultaat.

 • Het lage trillingsniveau zorgt voor een extra lange levensduur en minder risico op letsel
 • Hightech motoren verlagen het brandstofverbruik en de emissies
 • De stootbescherming achter beschermt de tank en startinrichting
 • De ergonomische draagstellen zijn ontworpen met de focus op de gebruiker en maken het werk minder inspannend en veel efficiënter
Petrol Hedge Trimmer 525HF3S

Het snoeien van uitdagende heggen gemakkelijk gemaakt

Onze heggenscharen zijn krachtig, maar toch licht en uitgebalanceerd. Boordevol slimme functies, zoals draaibare handgrepen, waardoor u snel en efficiënt kunt werken, zelfs in de meest veeleisende situaties.

 • Geavanceerd antitrillingssysteem houdt u alert en productief
 • Robuust ontwerp voor langdurig gebruik
 • Scherpe bladen met optimale snijhoeken, snelheid en grote tandopeningen voor het snoeien van dikke takken
 • Lange as en bladen voor een hogere productiviteit
Backpack Petrol Blower 570BTS

Ervaar kracht zonder deze te voelen

Onze bladblazers zijn uitgerust met unieke ventilatoren die zorgen voor een hoge luchtsnelheid en krachtige luchtstroom. Elk detail, van de capaciteit van de brandstoftank tot de vorm van het mondstuk, is geoptimaliseerd voor prestaties die uw werkdag winstgevender en makkelijker maken.

 • Krachtige bladblazers die zelfs hopen natte bladeren wegblazen
 • Perfect uitgebalanceerd zodat u uw schouders niet belast
 • Ventilatoren zijn ontworpen voor een maximale luchtsnelheid, maar met minimale turbulentie en minimaal luchtverlies
Chainsaw 562 XP 562XP

Krijg meer gedaan in minder tijd

Wij willen uw werk soepel, veilig en effectief laten verlopen wanneer u gebruik maakt van onze kettingzagen en stoksnoeizagen. Daarom richten we ons evenzeer op de functies die het gebruik van de zagen vergemakkelijken als op het vermogen en de acceleratie. Dit garandeert dat u een gereedschap krijgt dat uw werk niet belemmert, maar waarmee u de klus moeiteloos kunt klaren.

 • Getest onder extreme omstandigheden
 • Uitstekende wendbaarheid
 • Meer vermogen, lager brandstofverbruik en lagere emissies
Front Mower P 525D

Bespaar tijd met slimmer maaien

Groot vermogen en extreme veelzijdigheid in een compact, duurzaam formaat. Dat is de geweldige formule achter de commerciële frontmaaiers van Husqvarna. Door de brede maaidekken en talloze handige accessoires helpen deze flexibele machines u bij het verhogen van uw dagelijkse omzet. Onze frontmaaiers hebben een kleine draaicirkel, waardoor ze tijd besparen aangezien ze niet achteruit hoeven te rijden tijdens het draaien.

 • Slaan geen stukje over dankzij het lage maaidek
 • Superieure tractie en stabiliteit op hellingen
 • Veelzijdig in gebruik en het hele jaar door productief
Zero Turn Mower PZ6029FX

Grenzeloos maaien

Husqvarna zero-turn-maaiers zijn speciaal ontworpen voor zware werkomstandigheden en zijn daarom uitgerust met individuele, hydraulische wielaandrijving, zodat ze om hun eigen as kunnen draaien. Door de premium kenmerken en het ergonomisch design voor meer comfort, bieden ze alles wat nodig is om te voldoen aan de eisen van zwaar gazononderhoud.

 • Draaicirkel van nul graden
 • Hoge productiviteit
 • Betere duurzaamheid
 • Premium comfortniveau
 • Vereenvoudigd onderhoud
Walk-behind LC 551SP

Volledige controle over uw gazon

Onze gazonmaaiers zijn krachtig en compact – ideaal voor kleinere en lastige grasoppervlakken. Met een robuust ontwerp en ergonomische oplossingen om u efficiënt te laten werken, zelfs tijdens langere werkdagen; ze zijn betrouwbare metgezellen die jarenlang meegaan.

 • Duurzaam aluminium chassis
 • Grote opvangbak
 • Superieur maairesultaat in alle situaties

Overal en altijd topprestaties

Onze accuproducten zijn licht en stil genoeg om in elke omgeving te worden gebruikt. Aangezien ze bijna geen trillingen of dampen veroorzaken, zijn ze ook ideaal voor werkzaamheden tijdens lange werkdagen, zelfs binnen. Als u een ruggedragen accu gebruikt, kunt u de hele dag doorwerken, aangezien onze geïntegreerde accu's snel op te laden en eenvoudig te verwisselen zijn.

 • Hoogwaardig
 • Bespaart op de lange termijn geld
 • Licht en goed uitgebalanceerd
 • Geen dampen, minder lawaai
 • Geschikt voor alle weersomstandigheden
Lubricants and trimmer accessories

Add performance with Genuine Husqvarna accessories

Why let poor equipment get in your way? Genuine Husqvarna accessories allow you to keep working – and delivering great results on time. By choosing Genuine Husqvarna accessories and lubricants from our extensive product range you are guaranteed the same high quality throughout the lifespan of the product.

Husqvarna FleetServices, App, Sensor and Logo

An easier way to keep track of your equipment

Just put our sensors on your machines (even from other manufacturers) and you’ll always know where they are, how much they’ve been used, when they need to be serviced or replaced – and much more.
 • Full control of inventory
 • Location of all equipment
 • Updated statistics of usage
 • Basis for service/replacement

Professional landscaping, garden & tree care | Husqvarna

Testimonial CLG Gesvres Entretien, France 4m51s 16:9 FR

Gesvres Entretien, Frankrijk

Hoveniersbedrijf Gesvres Entretien onderhoudt parken en sportvelden in Carquefou, Frankrijk, en ze werken al bijna twee jaar succesvol samen met Husqvarna. Zie wat hun teams te zeggen hebben over de invloed van de producten en services van Husqvarna op hun dagelijkse werkzaamheden en het gehele bedrijf.

Testimonial CLG ISS Facility Services 4m9s 16:9 UK

ISS Facility Services, VK

ISS Facility Services levert betrouwbare landschapsverzorgingsdiensten in het Lake District van Noord-Engeland.  Operations Manager Craig Hunter zegt: "Een van de belangrijkste redenen waarom wij al zo lang samenwerken met Husqvarna, is dat het onze medewerkers in staat stelt om elke dag te presteren. De apparatuur is comfortabel, de trillingsniveaus zijn laag en de uitval is minimaal."

Testimonial Battery City of Weissenfels 4m15s 16:9 VO DE with ENG sub

De stad Weissenfels in Duitsland

Bij het overschakelen naar een machinepark op accu's heeft de Duitse stad Weissenfels het project aanbesteed en nauwgezet de verschillende opties geëvalueerd. Elk aangeboden product werd getest door de hoveniersbedrijven van de stad, en uiteindelijk was de keuze duidelijk. Ontdek waarom er werd gekozen voor de producten van Husqvarna.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING VOOR PROFESSIONELE GEBRUIKERS 

De professionele service van Husqvarna helpt u om uw bedrijf te laten groeien. Uw Husqvarna-dealer heeft een gedegen kennis van de omstandigheden in uw omgeving en kan u adviseren over de machines en services die uw productiviteit zullen verhogen. De dealer kan ook originele Husqvarna-onderdelen, smeermiddelen en accessoires verzorgen, evenals adequate service en reparaties.

P 525D Customer

Laten we samen uw bedrijf groter maken

Wij luisteren naar uw wensen, delen uw uitdagingen en ontwikkelen samen met u de oplossingen om uw bedrijf te laten groeien. Of u nu bezorgd bent over de samenstelling van uw machinepark, de onderhoudsstrategie, de inzet van het team, de financiering van apparatuur of andere kwesties van dien aard: uw Husqvarna-dealer helpt u bij het vinden van oplossingen voor uw uitdagingen. Voor hulp bij het vinden van het juiste product neemt u contact op met uw plaatselijke dealer. Hij kan een complete demonstratie verzorgen, zodat u en uw team de producten goed kunnen evalueren.

Financiering die bij u past

Wij willen dat u de machines krijgt die het beste passen bij uw specifieke wensen. De juiste apparatuur voor de klus is essentieel voor uw effectiviteit en winstgevendheid. Praat met uw Husqvarna-dealer over de financieringsmogelijkheden voor uw volgende machineaankoop.

Lubricants and trimmer accessories

Verbeter de prestaties met originele accessoires van Husqvarna

Waarom werkt u nog met slechte apparatuur? Originele Husqvarna-accessoires zorgen ervoor dat u kunt blijven werken – en tijdig geweldige prestaties kunt leveren. Door te kiezen voor originele accessoires en smeermiddelen uit het uitgebreide productassortiment van Husqvarna, bent u verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit tijdens de levensduur van het product.

Packshot- Commercial spare parts

Lever betere prestaties met originele Husqvarna-reserveonderdelen

Elk onderdeel in een Husqvarna-machine ondergaat strenge testen om ervoor te zorgen dat het optimaal samenwerkt met andere onderdelen. Als gevolg daarvan zullen originele Husqvarna-onderdelen de levensduur van uw machine verlengen en bijdragen aan veilige en betrouwbare prestaties tijdens deze levensduur.

Handleidingen en downloads

Download Husqvarna-handleidingen en andere handige documenten.

Garandeer uw productiviteit met optimale apparatuur

Het productassortiment van Husqvarna is één van de meest uitgebreide assortimenten op de markt. Doordat u kunt kiezen uit zoveel producten is er een grote kans dat u een machine vindt die aan al uw wensen voldoet. Laat ons helpen bij het kiezen van de juiste machines en apparaten om uw machinepark te optimaliseren en bij de training voor een optimaal gebruik van de machines.

Service Handheld

Minimaliseer de uitvaltijd met preventief onderhoud en preventieve reparaties

Alle onderhoud wordt uitgevoerd door erkende monteurs bij onze dealers, die gespecialiseerd zijn in de producten die u gebruikt. Veel werkplaatsen bieden een vaste prijs voor alle vormen van service, en elk product wordt geleverd met een gedetailleerd onderhoudsplan, onderverdeeld in tijdsintervallen. Het regelmatig op de aanbevolen tijden uitvoeren van onderhoud aan uw machine beperkt het risico van onverwachte uitval en zorgt ervoor dat de machine optimaal blijft presteren.

Chainsaw vibration test

Calculator voor hand-armtrillingen

De Richtlijn 2002/44/EG van de Europese Unie bepaalt de minimumvoorschriften inzake bescherming van de werknemers tegen gezondheids- en veiligheidsrisico's die voortvloeien of kunnen voortvloeien uit een blootstelling aan mechanische trillingen. De calculator voor hand-armtrillingen is ontwikkeld om u in staat te stellen de blootstelling aan trillingen te berekenen.

Dealer retusch

Laten we samen uw bedrijf groter maken

Onze toewijding aan innovatie, precisie en continue verbeteringen helpt u en uw bedrijf het maximale te bereiken. Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren.

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten