PRO Battery Range

BEREID U VOOR OP EEN PRETTIGERE WERKDAG

Zoveel vermogen als u nodig hebt. Indrukwekkende prestaties, met minimale overlast. Het complete assortiment Pro-accuapparatuur van Husqvarna biedt alleen maar voordelen: laag geluidsniveau, emissievrije werking en minder schadelijke trillingen.
video-play-button
video-play-button video-pause-button

One battery system

Geïntegreerde accu's, rugzakken, heupgordels en laders zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde systeem. Alles past gewoon.

Remote management

The digital tool Husqvarna Fleet Services™ allows you to have updated statistics and plan work assignment and service at any time from your phone, tablet or laptop.

Comfort en kracht

Laag gewicht, lage trillingen, intuïtieve gebruikersinterfaces en sterke motoren met een lange levensduur - onze accu-machines maken uw benzinevrije werkdag nog comfortabeler en productiever.

Professioneel accu-aangedreven snoerloos tuingereedschap

Zo sterk als benzinemachines

Met ons nieuwe assortiment professionele handgedragen apparatuur op accu kunt u nu landschapsarchitectuur aanleggen zonder u zorgen te hoeven maken over de uitstoot en lawaai. Lichtgewicht en ontworpen voor comfort en gebruiksgemak tijdens lange diensten, ze zijn stil genoeg om overal en altijd te gebruiken. Benzine is niet nodig en ze voldoen zelfs aan de strengste milieuvoorschriften. Met extreem lage bedrijfskosten en een lange accuduur bieden ze een hoge productiviteit en de resultaten die u en uw klanten verwachten. Ze zijn trouwens even krachtig als gelijkwaardige benzinemachines. Hieronder staan de vijf belangrijkste redenen waarom onze accu-aangedreven gereedschappen een slimme investering zijn voor zowel uw bedrijf als ons milieu, nu en niet te vergeten op de lange termijn.

EEN FLEXIBEL SYSTEEM VOOR AL UW MACHINES

In tegenstelling tot veel andere accusystemen, is de onze gebaseerd op een gemeenschappelijk platform voor maximale flexibiliteit. Dit betekent dat u vrijwel vrij kunt kiezen uit onze accu's, laders en accessoires, afhankelijk van uw behoeften. Of je er nu voor kiest om je accu's op je rug, in je riem of in de machine zelf te dragen, het zit allemaal prachtig in elkaar. Net zo eenvoudig als het zou moeten zijn.

Battery pack - BLI200

Accu's

Verwisselbare Li-ion-accu's met keuze uit 2,6, 5,2 of 9,4 Ah.

Battery belt Flexi

Flexibele riem

Nieuwe, comfortabele riem met ruimte voor maximaal drie accu's en extra accessoires. Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

Battery Backpack Blower 550iBTX

Rugzakaccu's

Comfortabele, stevige rugzakken met voldoende accucapaciteit voor een hele dag werken. Kies tussen 15,6 of 31,1 Ah.

HOE LANG GAAT DE ACCU MEE?

Bekijk onze gids om de oplaadtijd voor verschillende accu's en opladers te zien en hoe lang u met één keer opladen kunt werken.

BEOORDELINGEN

Ontdek waarom bedrijven kiezen voor accuproducten van Husqvarna.

Pretpark Puy du Fou, Frankrijk

“Toen we investeerden in de eerste heggenscharen, hebben we berekend dat de aankoopprijs van een accu overeenkomt met één jaar brandstof,” aldus Jérôme Vrignaud, tuinmanager bij pretpark Puy du Fou. “Onze accu's hebben een levensduur van twee, drie of soms zelfs vier jaar. Dus zullen we natuurlijk geld besparen met accu-aangedreven materieel.”

Testimonial Battery City of Weissenfels 4m15s 16:9 VO DE with ENG sub

De stad Weissenfels in Duitsland

Bij het overschakelen naar een machinepark op accu's heeft de Duitse stad Weissenfels het project aanbesteed en nauwgezet de verschillende opties geëvalueerd. Elk aangeboden product werd getest door de hoveniersbedrijven van de stad, en uiteindelijk was de keuze duidelijk. Ontdek waarom er werd gekozen voor de producten van Husqvarna.


Testimonial Battery Cemetery 3m58s 16:9 MASTER

Kerkhof van Trollhättan in Zweden

Doordat het kerkhof van Trollhättan ongeveer 18 hectare groot is, besloot de beheerder in 2013 over te stappen op accu-aangedreven gereedschap. Aanvankelijk verwachtte het personeel er niet veel van. Maar nadat het gereedschap uitgebreid werd getest, zijn de accuproducten van Husqvarna nu de meest populaire machines in het machinepark van het kerkhof.

HET VERSCHIL ZIT IN DE DETAILS

Onze accuserie is gebouwd om u alle kracht en prestaties in een intuïtief ontwerp te bieden die u mag verwachten en eisen van een product met de naam Husqvarna. De machines bevatten een schat aan functies die bedoeld zijn om uw leven gemakkelijker te maken.

KLEINE INVESTERINGEN. HOOG RENDEMENT.

Het opladen van de accu kost slechts een fractie van de prijs van een volle tank brandstof. Daarom verdient ons snoerloos tuingereedschap zich sneller terug dan u zou denken. En daarna maakt u elke keer winst bij het opladen.

WANNEER BEREIKT U HET BREAK-EVENPUNT?

Aantal keren dagelijks bijvullen
Dagen

ACCUPRODUCTEN VAN HUSQVARNA


Professionele accu-grastrimmers

Onze accu-grastrimmers zijn lichtgewicht, perfect uitgebalanceerd en gebruiksvriendelijk.

Professionele accu-bosmaaiers

Accu-bosmaaiers van Husqvarna zijn krachtig, lichtgewicht en goed uitgebalanceerd. Ze zijn voorzien van borstelloze motoren met een hoog koppel voor grasbladen en handgrepen voor de beste werkpositie.

Professionele accu heggenscharen

Onze lichtgewicht, stille, accu-aangedreven heggenscharen zijn gemakkelijk en comfortabel in gebruik bij zowel verticaal als horizontaal snijden.

Professionele accu kettingzagen

Accu-kettingzagen van Husqvarna geven u alle kracht die u nodig heeft, minus het lawaai en de dampen.

Professionele accu poolzagen

De Husqvarna accu stokzagen voor professionele gebruikers van boomverzorging zorgen voor extra flexibiliteit in uw activiteiten en superieure prestaties in vergelijking met gelijkwaardige benzinemachines.

Professionele accu bladblazers

De accu-bladblazers van Husqvarna bieden het laagste gewicht op de markt, samen met een uitgebalanceerd ontwerp.

Husqvarna

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Maak een keuze uit een reeks originele accessoires en onderdelen om uw product aan te vullen en te genieten van de extra ervaringen.

CLG Dealer entrance

LATEN WE SAMEN UW BEDRIJF GROTER MAKEN

Onze toewijding aan innovatie, precisie en continue verbeteringen helpt u en uw bedrijf het maximale te bereiken. Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren.

DEALER BIJ U IN DE BUURT

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Of zoekt u service van echte vakmensen? Onze officiële Husqvarnadealers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren, onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten