CEORA

WELKOM BIJ DE TOEKOMST VAN COMMERCIEEL GAZONONDERHOUD

Het begin van een nieuw tijdperk, waarin grote groene ruimten op een dynamische en efficiëntere manier worden beheerd.
video-play-button
video-play-button video-pause-button

CEORA™ - Een nieuwe manier van commercieel gazononderhoud

Een autonome maaioplossing van Husqvarna om de wereld van commercieel gazononderhoud te veranderen. Met zijn enorme werkgebied is de CEORA™-robotmaaier een geweldige oplossing voor alle professionals in de groenvoorziening. Systematisch maaien en virtuele grenzen leiden tot uitstekende resultaten en eenvoudiger beheer van grotere groene ruimten. Bovendien biedt deze geluidsarme, emissievrije* oplossing geweldig potentieel voor de toekomst. Het is tijd om uw horizon te verbreden en de toekomst te omarmen.

*tijdens gebruik

Zie CEORA™ van dichtbij in actie!

CEORA™ is beschikbaar in het voorjaar van 2022.

MEER RUIMTE VOOR INNOVATIE

CEORA™ - DE TOEKOMST VAN DUURZAAM GAZONONDERHOUD

Zie CEORA™ van dichtbij in actie!

CEORA™ is beschikbaar in het voorjaar van 2022.

CEORA™ - BEHEREN VAN GROTE GROENE RUIMTEN

Infographics CEORA

Ca. 25.000 m2: Professioneel gemaaide sportvelden

Moderne sportfaciliteiten zijn de ideale arena voor CEORA™ om zijn veelzijdige kwaliteiten te laten zien. Met een maaicapaciteit van ongeveer 25.000 m2 per dag kan hij verschillende voetbalvelden op een kostenefficiënte en professionele manier beheren. Deze dagelijkse zorg, waarbij veelgebruikte gebieden met extra zorg worden gemaaid, resulteert in een weelderige en dichtbegroeide grasmat die ideaal is voor uiteenlopende sporten en golf. CEORA™ is eenvoudig op afstand te bedienen en te onderhouden, zodat personeel zich kan richten op andere taken om de kwaliteit van de grasmat verder te verbeteren. Het eindresultaat is een duurzame win-winsituatie voor de hele club.

Ca. 50.000 m2: Professionele kwaliteit

CEORA™ kan dag en nacht grotere groene ruimten maaien, en stil werken in bepaalde gebieden zodat spelers hier geen last van hebben. Op semi-roughs en sportvelden wordt de beste kwaliteit bereikt dankzij de actieve wielborstels die het gemaaide gras effectief verspreiden. Dit resulteert in een glad resultaat zonder graspollen. Om een optimale graslengte in grotere gebieden te bereiken, kunt u inplannen dat CEORA™ drie keer per week een oppervlak van ongeveer 50.000 m2 maait. Met toekomstige software-updates is het een rendabele oplossing op lange termijn voor elke sport- of golfclub.

Ca. 75.000 m2: Normale kwaliteit

Dankzij het enorme bereik en de duurzame werking is CEORA™ de ideale investering voor bedrijven en gemeenten die hun doelstellingen op het gebied van emissies en geluidsniveaus willen halen. Door handmatig maaien te vervangen door een robotoplossing die tweemaal per week gebieden tot 75.000 m2 kan bestrijken, bespaart u bovendien aanzienlijk op arbeids- en machinekosten. Nieuwe niveaus van flexibiliteit en prestaties zijn ook mogelijk dankzij gazononderhoud met virtuele grenzen.

CEORA™ HET SYSTEEM

CEORA

Modulair systeem met twee aandrijfeenheden

De nieuwe CEORA™-robotmaaier is een modulair systeem waarbij u de aandrijfeenheid kiest die het beste bij uw werkzaamheden past. Een innovatief tweedelig ontwerp dat bestaat uit een aandrijfeenheid en een voorste unit. De 546-aandrijfeenheid levert de beste maaiprestaties en de grootste totale capaciteit, ongeveer 50.000 m2 in twee dagen. De 544-aandrijfeenheid biedt een formidabele maaicapaciteit van ongeveer 40.000 m2 in twee dagen.

Meer informatie over CEORA™!

*
Alleen cijfers toegestaan.
*
*
*
*

HET VERHAAL ACHTER CEORA™

Verbreed uw groene ruimte-horizon

Pär Forsman, Product Manager van CEORA™ is enthousiast over de manier waarop EPOS-technologie virtuele grenzen kan creëren, wat snellere en efficiëntere systematische maaiprestaties dan ooit te voren oplevert. Dit bespaart gazonsonderhoudsmanagers in de toekomst veel tijd voor gazononderhoudsmanagers.
CEORA interview Robin Birberg

De toekomst testen

Robin Birberg, Test Engineer bij Husqvarna Robotic Lab, vertelt ons hoe een innovatief en grondig testprogramma inzicht kan bieden in de toekomstige prestaties van de volgende generatie CEORA™-technologie.
CEORA interview Sascha Menges

Een spannende primeur voor Husqvarna

Sascha Menges, President, Husqvarna Division, vertelt over de ongekende mogelijkheden die een baanbrekend product zoals CEORA™ de commerciële gazononderhoudsindustrie biedt.

CEORA interview Rajinder Mehra

Het ontwerp van morgen vormgeven

Rajinder Mehra, Brand Design Manager bij Husqvarna, benadrukt het belang van het unieke ontwerp van CEORA™ en zijn bijdrage aan zowel functionaliteit als toekomstige mogelijkheden.