De verbonden tuin

Door uw Husqvarna X-Line Automower® met andere producten te integreren, zoals een Gardena-besproeiingssysteem en services zoals Alexa-spraakbesturing, hebt u volledige controle over uw tuin.

 

 

Automower X-line Led Lights

De robots nemen uw tuin over

Vroeg in de ochtend of 's avonds laat zien wij ze rustig door de tuinen rijden. Met hun intelligentie en futuristische look zijn deze robots niet meer weg te denken.

Meer lezen
450X with gardena smart system

Maak kennis met de moderne maaier: Automatisch, intelligent en verbonden

Dankzij de robotmaaiers van Husqvarna is het bedrijf in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een voorloper op het gebied van tuinieren.
Meer informatie
Automower App. version 2

Bekijk uw tuin - in realtime

Er is een constante stroom aan informatie in onze levens, veroorzaakt door technologie en social media, waar enkele trends slechts een dag of twee lijken te duren. Het is het streven om het middelpunt te zijn van waar alles gebeurt.
Meer lezen
Apple Watch AM 330X

Wat gebeurt er in uw tuin wanneer u niet thuis bent?

Domotica stapt nu via de achterdeur de tuin binnen. Dankzij nieuwe IoT-technologie kunnen robotmaaiers en andere tuinapparaten met elkaar communiceren...


Meer lezen
Husqvarna connect hand and gloves

Zelfs tuingereedschap wordt nu digitaal

Vergeet harken, handbediende maaiers, waterslangen en spierpijn na een dag werken in de tuin. Het tuinieren van morgen wordt steeds verder geautomatiseerd, waarbij apps en spraakgestuurde apparaten de hoofdrol spelen - en elke taak wordt uitgevoerd precies zoals u dat wilt. 


Meer lezen