Onderdelen en accessoires voor Husqvarna bladblazers

Acculaders

Zorg ervoor dat u de job in een keer kunt uitvoeren met een lader en extra accu's. De Li-ion-accu's in onze accu-aangedreven machines leveren onovertroffen, langdurig vermogen en zijn verkrijgbaar in een groot aantal capaciteiten. Een backpack-versie geeft meer flexibiliteit en is ergonomisch, robuust en verstelbaar. En met onze efficiënte oplader duurt het slechts 35 minuten voordat u weer over het maximale vermogen kunt beschikken. Met twee accu's kunt u de hele dag door non-stop doorwerken.

Smeermiddelen, brandstof en vulbenodigdheden

Door uw Rider van de juiste brandstof te voorzien, gaat de machine niet alleen langer mee, maar helpt u ook optimale prestaties te bereiken. Ons assortiment bevat een breed assortiment smeermiddelen, brandstof en jerrycans die ervoor zorgen dat u prettiger werkt en betere resultaten boekt.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Uw lichaam is uw belangrijkste gereedschap. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment beschermende producten, zoals schoenen, brillen, handschoenen en gehoorbescherming.

Werkkleding

Doe het werk met een comfortabel gevoel. De hoogwaardige kleding van Husqvarna is speciaal ontwikkeld voor werk buitenshuis, zowel voor particulier als voor professioneel gebruik.