Bijlen en bosgereedschappen van Husqvarna

Gereedschappen voor boomspecialist

Veiligheid is primair tijdens werkzaamheden hoog boven de grond. Husqvarna biedt een aantal gereedschappen en accessoires om de werkzaamheden veiliger en eenvoudiger te maken zoals een helm, haken en strop en oog voor uw kettingzaag.

Handforged axes with wood handle

Husqvarna provides a wide range of axes for different kinds of work, handforged in Sweden from Swedish axe steel with a consistently high quality. With good maintenance, your axe will last for a long time.

Markeertape en spray

Onze markeertape is verkrijgbaar in twee versies (met één of twee kleuren); beide versies zijn gemaakt van 100% afbreekbaar viscose. Als spray beter uitkomt, kies dan onze markeerverf in spuitbussen.

Snoeizagen

Zowel eenvoudig als effectief; een snoeizaag is ideaal voor kleinere zaagwerkzaamheden in de tuin en andere buitenactiviteiten. U hebt de keuze uit praktische inklapbare modellen afhankelijk van het soort werkzaamheden.

Gereedschapsriemen

Wees voorbereid op de taak met een praktische gereedschapsriem. Het accessoire bestaat uit een riem, twee holsters, een gereedschapsdrager achter, tilhaak, tiltang en meetlint.

Wiggen

Een velwig wordt gebruikt om handmatig hout te kloven. Een velwig wordt gebruikt bij het vellen van bomen in alle maten. Soms zijn verschillende wiggen nodig. Verkrijgbaar in polyamide, magnesium en aluminium en in verschillende maten.