Onderdelen en accessoires voor Husqvarna frontmaaiers

Maaidekken

Blijf altijd scherp en kies het juiste maaidek voor uw frontmaaier. Een combideck is een maaidek dat BioClip® maaien combineert met uitworp aan de achterzijde.

Accessoires voor montage aan de voorzijde

Gebruik altijd alle mogelijkheden van uw frontmaaier. Husqvarna heeft een uitgebreide reeks accessoires voor montage aan de voorzijde voor allerlei doelen, zoals vegen, sneeuwruimen en klepelmaaien.

Accessoires voor montage aan de achterzijde

Met de accessoires van Husqvarna voor montage aan de achterzijde, zoals een grasopvangbak, aanhanger, verticuteerhark, strooier en cultivator, kunt u uw machine in een handomdraai aanpassen aan het seizoen en aan de situatie.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Uw lichaam is uw belangrijkste gereedschap. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment beschermende producten, zoals schoenen, brillen, handschoenen en gehoorbescherming.

Werkkleding

Wij weten dat comfort zeer belangrijk is voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Daarom is alle werkkleding van Husqvarna gemaakt om comfortabel en duurzaam te zijn. De werkkleding is speciaal ontworpen voor de werkzaamheden, gaat lang mee en is betaalbaar.