Onderdelen en accessoires voor Husqvarna bosmaaiers en grastrimmers

Trimmerdraden

De beste resultaten met een originele hoogwaardige trimmerdraad van Husqvarna. Deze zijn geschikt voor Husqvarna trimmerkoppen en zijn extra duurzaam om stilstand te minimaliseren.

Trimmerkoppen

De beste resultaten met een originele trimmerkop van Husqvarna. Ze zijn duurzaam en minimaliseren stilstand.

Grasmessen

Dicht, grof gras of bossige groei? Het snoeien van de ongetemde natuur brengt vele uitdagingen met zich mee. Wij hebben grasmessen voor iedere taak.

Accessoires

Een bosmaaier of trimmer kan voor veel verschillende werkzaamheden worden gebruikt. Bevestig één van de vele praktische accessoires voor kanten snijden, cultiveren, heg snoeien en nog veel meer.

Draagstellen

Een ergonomische en comfortabele houding maakt het werk eenvoudiger. Gebruik één van de vele draagstellen om de werkzaamheden veilig en ergonomisch uit te voeren.

Acculaders

Zorg ervoor dat u de job in een keer kunt uitvoeren met een lader en extra accu's. De Li-ion-accu's in onze accu-aangedreven machines leveren onovertroffen, langdurig vermogen en zijn verkrijgbaar in een groot aantal capaciteiten. Een backpack-versie geeft meer flexibiliteit en is ergonomisch, robuust en verstelbaar. En met onze efficiënte oplader duurt het slechts 35 minuten voordat u weer over het maximale vermogen kunt beschikken. Met twee accu's kunt u de hele dag door non-stop doorwerken.

Smeermiddelen, brandstof en vulbenodigdheden

Uw bosmaaier of trimmer gaat langer mee door deze regelmatig te onderhouden. Wij hebben een groot assortiment smeermiddelen, brandstoffen en jerrycans om het onderhoud eenvoudiger te maken.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Uw lichaam is uw belangrijkste gereedschap. Bescherm dit met onze veiligheidsproducten, zoals schoenen, helmen, vizieren, brillen, handschoenen en gehoorbescherming.

Werkkleding

Doe het werk met een comfortabel gevoel. De hoogwaardige kleding van Husqvarna is speciaal ontwikkeld voor werk buitenshuis, zowel voor particulier als voor professioneel gebruik.