Many purposes

Betere productiviteit

Het gebruik van originele Husqvarna brandstoffen, smeermiddelen en vulbenodigdheden waarborgt de levensduur van uw machine, het maximaliseert uw bedrijfstijd en minimaliseert de uitvaltijd.
Safety

Veiligheid voorop

Onze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn ontworpen om comfortabel, duurzaam, lichtgewicht en sterk beschermend te zijn.
Bar length

Perfecte match

Elk zaagblad en elke ketting van Husqvarna wordt getest om optimaal met uw kettingzaag te functioneren.

Onderdelen en Accessoires voor kettingzagen

Een Husqvarna kettingzaag is het resultaat van uitgebreide testen en meer dan 300 jaar technische expertise. Onze kettingzagen behoren tot de beste ter wereld en met originele onderdelen en accessoires van de Husqvarna kettingzagen kunt u er zeker van zijn dat ze langer meegaan, beter presteren en u op de lange termijn geld besparen.

ORIGINELE ACCESSOIRES

Kettingen

Kettingen van Husqvarna zijn ontworpen om uw kettingzaag te optimaliseren en de beste prestaties te bereiken ongeacht het type werkzaamheden. Er is altijd een ketting in ons assortiment die aan uw behoeften voldoet.

Zaagbladen

Zaagbladen van Husqvarna zijn ontworpen om uw kettingzaag te optimaliseren en de beste prestaties te bereiken ongeacht het type werkzaamheden. Er is altijd een zaagblad in ons assortiment die aan uw behoeften voldoet.

Vijluitrusting

Onderhoud de ketting goed. Deze gaat langer mee en werkt altijd naar behoren. Alle gereedschappen die u nodig hebt, vindt u in ons brede assortiment.

Accu

Zorg ervoor dat u de job in een keer kunt uitvoeren met een lader en extra accu's. De Li-ion-accu's in onze accu-aangedreven machines leveren onovertroffen, langdurig vermogen en zijn verkrijgbaar in een groot aantal capaciteiten. En met onze efficiënte oplader duurt het slechts 35 minuten voordat u weer over het maximale vermogen kunt beschikken. Met twee accu's kunt u de hele dag door non-stop doorwerken.

Smeermiddelen, brandstof en vulbenodigdheden

Uw kettingzaag gaat langer mee door deze regelmatig te onderhouden. Wij hebben een groot assortiment smeermiddelen, brandstoffen en jerrycans om het onderhoud eenvoudiger te maken.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Uw lichaam is uw belangrijkste gereedschap. Houd het veilig met onze beschermende producten, zoals schoenen, helmen, vizieren, brillen, handschoenen en gehoorbescherming.

Werkkleding

Bereid u voor op klussen in het bos met de comfortabele, functionele kleding van Husqvarna, speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in het bos, het hele jaar door.

Gereedschappen voor boomspecialist

Veiligheid en flexibiliteit zijn primair bij werkzaamheden hoog boven de grond. Onze accessoires voor boomspecialisten houden rekening met beide aspecten.

Bosgereedschappen

Wees voorbereid op een veeleisende omgeving. Onze bosgereedschappen beschikken over het vermogen om u onder alle omstandigheden te helpen bij uw taak.

Gereedschaps-riem en Accessoires

Bosbouw omvat verschillende taken, dus laat de Husqvarna Gereedschaps-riem Flexi zich aanpassen aan alle uitdagingen - zodat u alleen de dingen kunt meenemen die u nodig hebt voor het werk van vandaag.