Safety

Veiligheid

Hightech stof, een slim ontwerp en Euro-geteste veiligheidsvoorzieningen zorgen voor een uitstekende bescherming en de kenmerkende Husqvarna-betrouwbaarheid.

Altijd comfortabel

Dankzij het uitzonderlijke comfort en de uitmuntende ergonomie kunt u zich richten op uw werk en hoeft u zich niet bezig te houden met uw lichaam.
Toughness is standard

Robuustheid is standaard

Van producten die in het veld zijn getest voor professioneel gebruik in ruige omgevingen mag u altijd het beste verwachten.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE)

Het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen van Husqvarna is ontworpen met hetzelfde vakmanschap en dezelfde aandacht voor details als ons gereedschap. En omdat wij de machines ontwerpen die u gebruikt, weten we precies hoe we de kleding en uitrusting moeten maken die u in staat stelt de machines optimaal te benutten.

BESCHERMENDE KLEDING

Onze beschermende kleding wordt samen met professionals ontwikkeld, zodat deze altijd past bij de werkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar lichte bescherming, of het allerbeste raffinement, onze kleding is gemaakt om comfortabel, licht en veilig te zijn.

Technical

Geoptimaliseerd voor de taak, nauwsluitend en doordacht ontworpen voor fulltime werk in de bosbouw. Grote bewegingsvrijheid, duurzaamheid en slimme ventilatie maken lange werkdagen gemakkelijker.

Classic

Betrouwbaar, betaalbaar en bijzonder geschikt voor incidenteel kettingzaaggebruik. Een goede bescherming geeft de gebruiker vertrouwen tijdens het werk.

Helmen

Uitgerust met vizieren en gehoorbescherming, en ontworpen voor uitzonderlijk comfort: de bosbouwhelmen van Husqvarna bieden maximale bescherming voor uw meest waardevolle bezit.

Laarzen

Goede werklaarzen zijn onmisbaar bij een lange werkdag. Wij bieden een uitgebreide reeks comfortabele voetbescherming, gemaakt van hoogwaardige materialen, die bestand is tegen de vele uitdagingen van werkzaamheden in de buitenlucht.

Handschoenen

Husqvarna biedt beschermende handschoenen die niet alleen uw handen beschermen maar ook een betere grip, behendigheid en gevoeligheid bieden, bij zowel incidenteel als langdurig contact met scherpe of schurende oppervlakken.

Gehoorbescherming

Professionele bosbouwers zijn gewend aan hoge geluidsniveaus. De gehoorbescherming van Husqvarna is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met gecapitonneerde hoofdband, FM-radio, met en zonder vizier.

Gezichtsbescherming

Vizieren, brillen en veiligheidsbrillen, er zijn talloze manieren om uw ogen te beschermen. Wij weten wat nodig is en bieden een compleet assortiment oogbeschermingsmiddelen voor elke gelegenheid.