Als u een Husqvarna koopt, kunt u dat beetje meer verwachten

Husqvarna producten worden uitsluitend verkocht via geselecteerde en erkende dealers die zijn gespecialiseerd in producten voor bos- en tuinbouw. En daar is een reden voor. We willen dat u altijd staat kunt maken op een beetje meer van ons. Daarom hebben we richtlijnen opgesteld over de manier waarop dealers producten aan klanten moeten leveren.

Geen montage, geen ingewikkelde instructies, geen zorgen. Als u een Husqvarna-product koopt, kunt u zeker zijn van een optimale ervaring. Of u uw product op uw adres laat bezorgen of zelf afhaalt, Husqvarna vindt persoonlijke aflevering door de dealer belangrijk om u een optimale ervaring te bieden. Klanten kunnen ervan op aan dat het geleverde product volledig geassembleerd, geïnspecteerd en gebruiksklaar is. Bij het product wordt een gebruikershandleiding geleverd met instructies over juist gebruik, veilige bediening en onderhoud. 


Wij stellen het op prijs als u contact met ons opneemt wanneer uw aankoop niet geheel aan uw verwachtingen blijkt te voldoen. U kunt ons bereiken op [lokaal telefoonnummer en e-mailadres]