OVERWEEGT U EEN MACHINE AAN TE SCHAFFEN? DENK DAN NOG EENS GOED NA.

We stellen voortdurend vragen bij en blijven nadenken over hoe we producten en diensten ontwerpen om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Hieronder vindt u voorbeelden van waar deze mentaliteit toe heeft geleid. Kom meer te weten en laat u inspireren over hoe u moet handelen en wat u moet kopen, zodat uw toekomstige beslissingen nuttig zijn voor u, uw bedrijf en onze planeet.
Battery Through Body Design

Moge deze kracht met u zijn

Kies voor onze accuproducten en voer uw werk efficiënt, gemakkelijk en dampvrij uit. U profiteert ook van lagere operationele kosten. En dankzij de vrijwel geluidloze motoren kunt u uw taken uitvoeren wanneer u maar wilt zonder anderen te storen.

Meer informatie over de accuserie
535iRXT, Bruscutter, Battery, ErgoFeed Trimmer Head

Een druk op een knop voor het milieu

ErgoFeed is een slimme functie op onze accubosmaaier 535iRXT. U hoeft maar op één knop te drukken voor de trimmerdraad die u nodig hebt, waardoor het risico op onbedoelde aanvoer van trimmerdraad en onnodig afval in de natuur afneemt.

Automower 535 AWD - small square format

Zet een robot aan het werk

Automower® rijdt rond en zorgt voor een gelijkmatig gazon dat eruitziet als een glad tapijt. Vrijwel geluidloos en geen emissie. Hierdoor kunt u kostbare tijd vrijmaken, zodat u met uw volgende taak aan de slag kunt of gewoon een welverdiende pauze kunt nemen.

Lees meer over Automower®
Husqvarna Fleet Services - garage wall

Minder machines is beter voor iedereen

Als professional hebt u toegang tot machinegegevens om te voorkomen dat u te veel machines hebt die u zelden gebruikt. Dit is beter voor uw financiën en voor het milieu. Dit is een van de vele voordelen van onze digitale tool Husqvarna Fleet Services™.

Lees meer over Husqvarna Fleet Services™
P 535HX Hybrid

Maak kennis met de modus 'Niet storen'

Onze professionele hybride (diesel-elektrische) frontmaaier Husqvarna P 535HX is niet alleen stil tussen werkzaamheden, maar biedt ook een extra breed maaidek en 30% minder brandstofverbruik in vergelijking met een vergelijkbare zitmaaier op benzine.

Lees meer over de Husqvarna P 535HX
Forest image for 2T Re-Power

Opladen met de natuur

Re-power, onze alkylaatbrandstof met hernieuwbare grondstoffen, zorgt voor een schonere verbranding en minder directe emissies. Dit verlengt de levensduur van onze machines, verbetert uw werkomgeving en verkleint de koolstofvoetafdruk.

DIVERSE DUURZAME ACTIVITEITEN

Hier vindt u artikelen over een aantal van onze diverse werkzaamheden en initiatieven die ons leven op verschillende manieren duurzamer maken, zowel nu als in de toekomst.

 • Living city digital event 2020 - image
  Sustainability

  Hoogtepunten uit Living City 2020

  We organiseren een jaarlijkse internationale conferentie, die nu Living City heet, over hoe slimme groenvoorzieningen, satellietgegevens, verbonden producten en opkomende technologieën stedelijke gebieden kunnen verbeteren en groenere, levendigere steden kunnen creëren.

 • Battery Box Tools for You
  Sustainability

  Gebruik de machine van iemand anders

  Wij geloven dat het delen van apparatuur een geweldige aanvulling kan zijn in de toekomst. Daarom voeren we testprojecten uit, zoals "Tools for You".

 • Fleet Services Carbon footprint
  Sustainability

  Minder impact

  Als u professionele werkzaamheden uitvoert en van benzine- naar accumachines overgaat, ziet u de milieu-impact van al uw handelingen. En dit dankzij onze digitale functie: de koolstofvoetafdrukcalculator.

City of Weissenfels

Beoordelingen van klanten

Alle groene gebieden in Weissenfels worden onderhouden met accuproducten van Husqvarna. De gebruikers zijn onder de indruk van de efficiëntie van de machines. En inwoners in de buurt door de lage geluidsniveaus. "Ze denken dat we niet aan het werk zijn omdat ze ons niet kunnen horen. Maar we zijn al lang klaar. Je hoort het gewoon niet", zegt een gebruiker.
Openbare groenvoorziening, Weissenfels, Duitsland Bekijk de video op YouTube