НАШАТА ПОНУДА

Моторни пили

Косилки Rider

Косилки за трева

Моторни коси

Градинарски трактори

Тримери за жива ограда

Моторни секачи

Чистачи на снег

Телескопски пили

Косилки со вртење околу оска

Додатоци на производ

Опрема за лична заштита

Работна облека

Секири и алати за работа во шума

ЗБОРУВАЈТЕ СО НАШИОТ ЛОКАЛЕН ПРЕТСТАВНИК

Со задоволство ќе ви помогнеме со прашањата кои ги имате во врска со производите или услугите на Husqvarna. Користете ги информациите наведени подолу за да стапите во контакт со нас или користете го формуларот за контакт за веднаш да стапите во контакт со нас!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО HUSQVARNA МАКЕДОНИЈА
Воден 17, 7000 Битола, Македонија
Продажба: +389 47 208 536
Сервис и поправки: +389 47 208 518  ;   Резервни делови: + 389 47 208 522
sinpeks@t.mk
www.sinpeks.com.mk
Работно време
Пон. до Пет. - 8:30 до 16:30 (Саб. - 08:30 до 16:30)
Недела - Не работи

КОНТАКТИРАЈТЕ СО HUSQVARNA ВЕДНАШ

Испратете ни ги вашите прашања или коментари. Ќе ви одговориме што поскоро.
*
*