Husqvarnas produktregistrering och MyPages

Registrera din Husqvarna-produkt online idag och se till att få hjälp snabbare samt enkel tillgång till all information som behövs om dina nya produkter och tjänster på Husqvarna MyPages.

Garden

Fördelar med MyPages

På Husqvarna MyPages får du tillgång till följande:

• dina registrerade Husqvarna-produkter, inklusive tillhörande produktinformation och bruksanvisningar
  • köp- och garantiinformation om dina registrerade produkter
  • information om serviceavtal (om tillämpligt)
  • MyProfile för uppdateringar av personlig information
  • admin för prenumerationer (tillgängligt inom kort)

Fler funktioner läggs till allteftersom!

Produktregistrering

Product registration 1080x1080

Om du vill registrera din produkt och skapa ett personligt Husqvarna-konto använder du knappen nedan. Se till att ha ditt inköpskvitto med inköpsdatum, Husqvarna ID-numret (HID) eller produktnumret (PNC) samt serienumret nära till hands. Du hittar numren på produkten. Det enklaste sättet att registrera produkten är att skanna QR-koden om den finns på produkten. Det gör du med hjälp av QR-kodikonen på registreringssidan. Observera att registrering av produkter inte omfattar kläder.

MyPages

Prod reg - MyPages 2302x1674

För att få åtkomst till Husqvarna MyPages efter registrering använder du knappen nedan för att registrera ett nytt konto (Registrering) eller logga in med ett befintligt konto. Om du redan har ett Husqvarna Group-konto (användare av Husqvarnas apptjänster som Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™) använder du dina inloggningsuppgifter för att få åtkomst till Husqvarna MyPages utan att registrera ett nytt konto.