Steg för steg-guide

Använda savE™ på en batteridriven grästrimmer

savE™-läget på en batteridriven grästrimmer är utformat för att sänka trimmerhuvudets varvtal i fullgasläge, samtidigt som vridmomentet behålls så att användaren kan spara batteri vid lätt gräsklippning.

Tryck bara på savE™-knappen på grästrimmern för att slå på eller stänga av läget.

Hjälpte det här?

Har du fler frågor? Besök vår självservice för digitala tjänster.

Hitta praktiska tips och råd om appar och digitala tjänster, till exempel Husqvarna Connect, Automower® Connect, Husqvarna Fleet Services och vår smarta hem-integration. Du kan även söka på ett specifikt ämne.

Besök vår självservice för digitala tjänster