Kan mina vänner och min familj ansluta till min Automower®-robotgräsklippare?

Ett obegränsat antal användare kan anslutas till din Automower®-robotgräsklippare.

Om till exempel en vän eller familjemedlem vill ansluta till klipparen tillfälligt utan att skapa ett Automower® Connect-konto eller lägga till klipparen i sitt egna Automower® Connect-konto rekommenderar vi att du använder Bluetooth och Automower® Direct. Med Automower® Direct behövs ingen inloggning eller kontoregistrering.

Obs! Via Bluetooth kan endast en användare i taget vara ansluten till klipparen.

Ansluta med Automower® Direct

Om du vill ansluta med Automower® Direct laddar du ner och öppnar Automower® Connect-appen och trycker på Automower® Direct på startskärmen. Sedan följer du anvisningarna på skärmen.

AMC Startscreen