Lägga till en Automower®-robotgräsklippare i Google Home

När Automower®-robotgräsklipparen har lagts till i Google Home blir den en naturlig del av din morgonrutin, dina barns aktiviteter efter skolan, dina förberedelser för att grilla och många andra dagliga aktiviteter.

Alla Automower®-modeller med Wi-Fi eller mobilanslutning kan styras med Google Assistent. På så sätt blir din robotgräsklippare en naturlig och helt integrerad del av ditt system för hemautomation. Andra Automower®-modeller kan också bli en del av ditt smarta hem när de är utrustade med ett Automower® Connect-kit.

Lägga till en Automower®-robotgräsklippare i Google Home

Om du vill styra Automower®-robotgräsklipparen med Google Assistent måste du först lägga till klipparen som en enhet i Google Home-appen.

1. Se till att Google Home är korrekt konfigurerat.
  2. Tryck på + (plus) i Google Home-appen.
  3. Välj Konfigurera enhet.
  4. Välj Fungerar med Google och sök sedan efter Husqvarna Automower® i listan med tillgängliga tjänster.
  5. Om Automower® Connect-appen är installerad och du är inloggad i appen på din enhet väljer du Godkänn för att ge Google åtkomst till ditt Automower® Connect-konto. Om du inte är inloggad på ditt Automower® Connect-konto visas en uppmaning om att logga in.

När du har gjort det blir varje klippare i ditt Automower® Connect-konto en del av dina Google Home-enheter, varvid de kan styras med Google Assistent.

Information om vilka röstkommandon du kan använda finns i Styra din Automower®-robotgräsklippare med Google Assistent. Du kan använda alla språk som stöds av Google Assistent.