Felsökning

Alarm! Klipparen stoppad – Automower®-felmeddelande

Om du trycker på STOPP-knappen på din Automower®-robotgräsklippare utan att ange en PIN-kod aktiveras larmet och meddelandet Alarm! visas. Klipparen stoppad visas. Det här är en säkerhetsfunktion som skyddar enheten från obehörig användning.

Ange PIN-koden för att avaktivera larmet.

Om du inte vill att larmet ska utlösas när du trycker på STOPP-knappen kan du justera säkerhetsinställningarna på enheten.

I produktassistentens steg-för-steg-guide finns instruktioner för hur du ändrar säkerhetsinställningarna på din specifika Automower®-modell.

Öppna Produktassistent

Tveka inte att kontakta din lokala Husqvarna-återförsäljare om du vill ha personlig hjälp med din robotgräsklippare.