Frågor och svar

Vad är skillnaden mellan Automower® Connect, Automower® Connect@Home och Automower® Direct?

Automower® Connect-appen visar olika anslutningsalternativ beroende på vilken gräsklipparmodell du har: Automower® Connect för uppkoppling med lång räckvidd via mobilkommunikation eller Automower® Connect@Home och Automower® Direct för kort räckvidd via Bluetooth.

Huvudsakliga skillnader

• Automower® Connect ansluter till klipparen via mobilnätet, så att du kan styra den var som helst ifrån och när som helst. Dessutom får du tillgång till push-meddelanden och GPS-funktioner som Automower® Connect erbjuder, t.ex. kartvy och stöldspårning.
  • Automower® Connect@Home och Automower® Direct ansluter till klipparen via Bluetooth med ett avstånd på < 30 m.
  • Om du vill använda Automower® Connect och Automower® Connect@Home måste du logga in med ditt Husqvarna-konto.
  • Om du vill använda Automower® Direct ansluter du till klipparen utan konto, vilket gör det möjligt att till exempel hjälpa släkt och vänner med deras klippare utan att behöva skapa ett konto eller lägga till klipparen på ditt konto. Det är bara en tillfällig anslutning och du måste ange klipparens PIN-kod och upprätta en ny anslutning nästa gång du vill komma åt eller styra klipparen via din telefon eller en liknande enhet.

Skillnaden mellan Automower Connect, Automower Connect@Home och Automower® Direct
Funktion Automower® Connect Automower® Connect@Home Automower® Direct
Husqvarna-konto krävs Ja

Ja

Nej
Lägg till klippare på kontot Ja Ja Nej
Anslutning Använder mobilnätverket. Gör att du kan styra klipparen var som helst ifrån, när som helst. Bluetooth-anslutning. Gör att du kan styra klipparen på < 30 m avstånd. Bluetooth-anslutning. Gör att du kan styra klipparen på < 30 m avstånd.
GPS-stödd navigering Endast X-line Nej Nej
Kartvy Ja Nej Nej
Stöldspårning Ja Nej Nej
Push-meddelanden Ja Nej Nej

Obs! Några undantag från ovanstående gäller för vår professionella serie.