Steg för steg-guide

Ändra fakturaadressen i Husqvarna Fleet Services

Följ de här anvisningarna för att ändra fakturaadressen i Husqvarna Fleet Services:

  1. Logga in på webbportalen för Husqvarna Fleet Services med ett konto som har rollen ansvarig.
  2. Klicka på Företag (1) i menyn längst upp.
  3. Klicka på Företagsinformation (2).
  4. Redigera fakturainformationen och klicka på Uppdatera information.
Obs! För att ändra fakturaadressen krävs ett användarkonto med rollen ansvarig.



Self-Service Fleet web portal Company information

Hjälpte det här?

Har du fler frågor? Besök vår självservice för digitala tjänster.

Hitta praktiska tips och råd om appar och digitala tjänster, till exempel Husqvarna Connect, Automower® Connect, Husqvarna Fleet Services och vår smarta hem-integration. Du kan även söka på ett specifikt ämne.

Besök vår självservice för digitala tjänster