Ändra det IFTTT-konto du använder i AMC-appen

Det går att ändra det IFTTT-konto som är kopplat till Automower® Connect-appen (AMC). Det här är användbart om du till exempel angav fel e-postadress i AMC-appen, eller om ett nytt IFTTT-konto skapades för AMC-appen men du har ett annat IFTTT-konto som du använder för andra Smart Home-funktioner som du även vill använda för AMC.

Ändra vilket IFTTT-konto som är kopplat till AMC

1. Logga in på IFTTT med det konto som du inte vill använda för att styra Automower®-robotgräsklipparen.
  2. Klicka på din e-postadress för att komma åt dina kontoinställningar.
  3. Välj My Services (Mina tjänster) > Husqvarna Automower®.
  4. Klicka på inställningssymbolen och klicka på Remove (Ta bort).
  5. Öppna AMC-appen och välj Smart Home på menyn. Nu har du en ny chans att ange e-postadressen för det IFTTT-konto som du vill använda för AMC.