Skapa ett Automower® Connect-konto

Du behöver inte ha ett konto för att använda Automower® Connect-appen, men det ger många fördelar, så vi rekommenderar att du skapar ett om du inte redan har gjort det.

Skapa ett Automower® Connect-konto

Om du redan har ett Husqvarna-konto som du använder för andra produkter eller tjänster från Husqvarna kan du använda samma inloggningsuppgifter för Automower® Connect-appen.

1. Ladda ner och installera Automower® Connect-appen. Se Var hittar jag Automower® Connect-appen?
  2. Öppna Automower® Connect-appen.
  3. Tryck på Registrera dig för att skapa ett nytt konto.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.