Skapa ett Husqvarna-konto för att använda MyPages och andra Husqvarna-tjänster

Följ instruktionerna nedan för att skapa ett Husqvarna-konto för att använda MyPages och andra Husqvarna-tjänster, t.ex. Automower® Connect, Husqvarna Connect eller Husqvarna Fleet Services™. Obs! Om du redan har ett Husqvarna-konto kan du använda det kontot för att logga in även på MyPages.

1. Öppna MyPages.
  2. Klicka på Skapa konto.
  3. Ange din e-postadress och ett lösenord och klicka på Fortsätt.
  4. Lägg till mer information i din profil genom att fylla i namn, adress och telefonnummer. Du kan också välja att registrera dig för vårt nyhetsbrev via e-post för att hålla dig uppdaterad om nyheter från Husqvarna.
  5. Klicka på Klar. Ett Husqvarna-konto har nu skapats för dig.
  6. Titta efter i inkorgen och öppna verifieringsmeddelandet, klicka där på Slutför verifiering.

Du kan nu logga in på MyPages med de inloggningsuppgifter du har registrerat.

Hur registrerar jag min Husqvarna-produkt?